Casa Grafika, Fanø
front4
front4bw

WEB

 Jeg kommer også gerne med forslag til en hjemmeside ud fra et allerede trykt materiale, således at der er overensstemmelse mellem det grafiske udtryk i det trykte materiale og den elektroniske udgave i f.eks. en virksomheds reklamemateriale.


I dag findes der mange web-editors som f.eks. Joomla, Word Press, Wix bl. mange andre, alle disse giver muligheden for at bygge din hjemmeside fra predefineret templates  / skabeloner og alle med responsive design, dvs. at siden justere sig alt after hvad du bruge til at surfe, PC, mobil eller tablet.


Casa Grafika arbejde p. t. med Websitebuilder.one editor. Det eneste krav til kunden er, at har one.com som host / web hotel. Det er ikke noget månedlig betaling til Casa Grafika for licens eller lignede. (det er dog en gebyr fra one.com for at bruge deres software, ca. kr. 50,- om måned og ud over web hosting som er ca. kr. 20,- om måned)


Casa Grafika tilbyder at bygge up hjemmesiden for dig og bagefter gives der undervisning om hvordan kan du selv opdatere din hjemmeside. Der er selvfølgelig mulighed for at kontakte Casa Grafika hvis der er behov for support.