Casa Grafika, Fanø
front5
front5bw

SPECIALLE OPGAVER

Skilte design
Casa Grafika designer dit skilt ved at lave et virtuelt udkast, d.v.s. et billede af din virsomhed med skiltet, så du kan se, hvordan det vil tage sig ud. Casa Grafika står gerne for levering af hele projektet.

 

Banner/udstillingssystemer
Har du brug for bannere eller udstillingssystemer til udstillinger / messer, kan Casa Grafika designe dit banner og levere det færdige produkt.

 

Tekstiltryk

Casa Grafika har god erfaring indefor tektiltryk, defor kan Casa Grafika designe t-shirts, kasketter o.s.v. til rimelige priser.

 

Plancher
Casa Grafika designer og leverer plancher til alle formål og i alle størrelser.

 

Logo
Casa Grafika designer og leverer logo til dit firma, prisen er kr. 1850,-. Som udgangspunkt laver jeg 2-3 forslag, og derfra ændres og rettes til i samarbejde med kunden. Kunden få logoet leveret i forskellige formatter som jpg, PNG, gif osv. efter behov.

skilt1
skilt2
skilt3
skilt4
skilt5
skilt6

Rindby Supermarked

I forbidelsen med Rindby Supermarkeds ny Grill & Is afdeling har Casa Gradfika designet en ny logo og ny skiltning i samme facon som supermarkeds, dog i blå farve nuancer. Ud over det, et par væggrafik med strand og drage motiver i op til 6 meter i bredden har også blevet til. Montering af det stor skilt/grafik var udført af tømrer firma MJ-Byg, Fanø.

helseogenergy

Helse og energi, Esbjerg

Udarbejdelse af logo, Roll-up og skilt

esfterskole

TYdl. Fanø Efterskole

Den tidiligere Fanø Efterskole fik lavet af CG, bl. mange forskellige opgaver, skolens logoet og som vist her, stor skilte til bygnings facade.

logoer4
logoer1
logoer2
logoer3

Logo

Siden 2004 har Casa Grafika udarbejdet flere logoer til forskellige virksomheder bådepå Fanø og Esbjerg.

FanoTotalService
FTS
GustavPedersen
RT

Bilskiltning

Casa Grafika kan også levere bilskiltning til både privat og erhverv, CG kan fotografere bilen, lave grafikken, udforme en virtuel udkast så kunden kan få en klar idé af hvordan skiltet vil ser ud på bilen. Derefter leverer CG sklitet klar til montering. Ønsker kunden det, kan CG montere skiltet på bilen.

DSC00961
DSC01001
DSC01004

Ocean Team, Esbjerg

I samarbejde med Ocean Team - Esbjerg, har Casa Grafika leveret grafisk opsætning til udstillingsvæg.

novosol1

Fanø Kommune

I 2019 udgav Fanø Kommunen et nyt kort over Fanø med cikel ruter. Kortet er blevet trykt som folder til alle turister samt produktion af store plancher som skal sættes op i flere stedet på øen og med forskellige informationer. Casa Grafika var ansverlig for tegning og produktion af det trykte materiel.