Casa Grafika, Fanø
front7
front7bw

Layout / DTP
Prisen for design/layout er kr. 750,- eks. moms i timen og beregnes pr. påbegyndt halve time. Vi kan også aftale et fast honorar pr. opgave.


Der er flere faktorer, som har betydning for pris på design/layout af en tryksag eksempelvis hvor stort formatet er, om det er sort / hvid eller farvetryk, hvor meget det skal billedemateriale bearbejdes, etc.

Har du brug for design/layout af visitkort, foldere, postkort, flyers, annoncer, flersidede publikationer, så kontakt mig venligst for et uforpligtende tilbud.

 

WEB
Prisen på en hjemmeside kan variere meget. Her spiller omfanget af det grafiske indhold, eventuelt ekstra sprog og størrelse ind.
Som udgangspunkt kan en enkelt hjemmeside, et sprog, med forside, plus tre eller fire undersider, koste omkring kr. 5.000,- (eksl. moms). Sider med over fem undersider vil har en pris på ca. kr. 8.000, Alle hjemmesider har Responsive Design og mulighed for at du kan selv opdatere din hjemmeside. Uanset hvilke ønsker der måtte være, giver jeg naturligvis et uforpligtende tilbud, venligst kontakt Casa Grafika på tlf. 2164 4656 eller mail.

 

Digital trykkeri
Vejledende side med priser er under opdatering, ring venligst på 2164 4656 

NYHED:

Til restauranter og cafeer:

Få dine menuer trykt på syntetisk papir, så det kan "sprittes" uden at trykket bliver ødelagt. Materialet kan nemlig renses med en våd klude eller kan, som nu i forbindelse med Corona situationen, renses med sprit.

Menuen bliver trykt på syntetisk papir der svare til traditional papir på 200 gr.

Ring til 2164 4656 eller SEND en mail og få mere at vide.


Du kan også se priser HER!!